lördag 30 augusti 2008

Nu, så

Jag är selektivt långsam och lat. Det här projektet fick några år på sig, från tanke till start. Inte för att det är en komplicerad process att starta en blogg, men för att jag aldrig riktigt vetat vad som skulle stå här. Nu vet jag. Tror jag.

Jag kommer fortfarande skriva en massa fantastiksaker för Catahya. Jag ska fortfarande få tummen ur röven och skriva lite seriösa saker till Vetsaga. Här kommer jag möjligtvis länka till texterna som publiceras annorstädes.
Diverse om fantastik kommer i allra högsta grad skrivas här också, lite friare, lite lösare och med fler svordomar. Mest om litteratur, misstänker jag. Men jag misstänker ofta fel.

Men sen har jag en rad andra intressen som, faktiskt, inte har med fantastik att göra. Filosofi skulle kunna vara ett sådant (fast det är väl fantastik för de flesta). Matlagning, bakning. Likörtillverkning. Min jakt på smaker, som främst visar sig i choklad och diverse alkoholhaltiga drycker. På senare tid har jag tagit upp ett tills i år vilande intresse: spel, av alla former och slag. Sen finns det såklart filmer och böcker att skriva om. Anime och manga. Mitt intresse för konst. Musik. Några vardagsbetraktelser smyger säkert också in.

Det finns underlag för att göra det här stället aktivt. Men jag ställer låga krav på mig själv.

2 kommentarer:

\m/ sa...

Yay, en blogg! Coolt! Välkommen i klubben. Hoppas här blir livat.

(Snygg banner btw...) ;)

daniel a. sa...

Ja, bannern är jävligt läcker. Tackar så mycket för den. ;)